Hamarosan újra találkozunk!

Rendezvény

A 2022-es sikerek után 2023-ban is visszatér az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület (Esportmilla) által szervezett OGEX, az Országos Gaming Expo, amely egyesíti a vármegyék e-sportolóit, gamereit és a gaming világ iránt érdeklődőket. Az OGEX roadshow idén is bejárja az összes vármegyeszékhelyt, szeptember 8. és november 26. között Magyarország minden szegletébe eljuttatva a videójátékok iránti szenvedélyt.

A 2023-as eseménysorozat helyszínein a látogatók autószimulátorok, VR eszközök és retrojátékok mellett meglátogathatják az OGEX gamer múzeumát, cosplay bemutatókat nézhetnek meg, valamint edukációs előadásokon belátást nyerhet a gaming és az e-sport komolyabb szegleteibe is.

Emellett az OGEX adott rendezvényein az egyes vármegyeszékhelyek helyi klubjai és egyesületei is részt vesznek, összehozva a közösséget, ezáltal segítve a hazai gaming és e-sport kultúra további fejlődését.

Idén a Rocket League lesz az OGEX e-sport versenyjátéka. Az online selejtezőket követően a játékosok a területi döntőkben mérkőzhetnek meg, az egyes vármegyék legjobbjai pedig a november végén rendezett budapesti nagydöntő során küzdhetnek egymással!

A rendezvény idén is ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

A vidéki helyszíneken délelőtt 10 órától 18 óráig, Budapesten 10 órától 20 óráig várunk mindenkit!