Hamarosan újra találkozunk!

Nevezz a megyédben, nyerj 100 ezer forintot és juss be a budapesti fináléba

2022.02.24

Újabb három megyeszékhely kiváló játékosai bizonyíthatnak ezen a héten. Felkészülhetnek Kaposvár, Szekszárd és Pécs legjobbjai.

Az előző héten három fantasztikus selejtezőt is lebonyolítottak hazánk első Országos Gaming Expoján (OGEX 2022), amely elhozza a gaminget Magyarország összes megyeszékhelyére. Első körben Győr, Zalaegerszeg és Szombathely legjobbjai mérkőzhettek meg egymással, így három döntősünk már van a Budapesten április elején megrendezendő finálét illetően.

Viszont további állomásokon is bizonyíthatnak majd az ország legjobb FIFA-sai, mert a legjobb hír számukra, hogy minden megyeszékhely saját selejtezőt kapott, így mindenki kiválaszthatja a saját régióját, ahol szeretné megmérettetni magát. 

A mostani hétvégén ismét bemutatkozik három megyeszékhely, február 26-án tehát a Somogy, Tolna és Baranya megyéből lehet jelentkezni ingyenesen bárkinek az alábbi linkeken:

Február 26. vasárnap

Kaposvár: NEVEZEK

Szekszárd: NEVEZEK

Pécs: NEVEZEK

A FIFA 22 verseny selejtezői PS4-es konzolon zajlanak, és a döntőn kívül minden egyes mérkőzést le kell játszania a feleknek. A finálét pedig az egy hét múlva startoló, 19 megyeszékhelyet érintő road show keretein belül játsszák le a résztvevők. A dátumok az alábbiak szerint alakulnak:

Városok, helyszínek, játékok

Országos Gaming Expo állomásain – az ország megyeszékhelyein – a következő időpontokban lehet játszani, megismerkedni az e-sporttal és szurkolni a FIFA22 versenysorozaton. 

OGEX 2022 E-sport OPEN – FIFA22

Az országos e-sport esemény versenyei otthonról játszó versenyzőkkel, közvetítése központi stúdióból zajlik, a közvetítés a helyszínen a színpadi show részeként LED-falra kivetítéssel jelenik meg a helyszíni szurkolók, nézők számára.

A budapesti záróeseményen a meghívásos versenyek élőben zajlanak, helyszínről közvetítéssel, helyszíni játékos jelenléttel, közönséggel.

Pénzdíjazás elosztása:

  • 20 selejtező: 100 000 Ft/selejtező
  • Összdíjazás: 2,7 millió forint
  • Nagydöntő: 700 000 Ft (első helyezett: 350 000 Ft, második helyezett: 200 000 Ft, harmadik helyezett: 100 000 Ft és negyedik helyezett: 50 000 Ft)

Nevezz, játsz és légy te megyéd bajnoka, hogy örökre beírhasd magad hazánk e-sport történelmébe!

A rendezvény ingyenes, regisztrációhoz kötött (előzetes és helyszíni).

További infókat az OGEX 2022 weboldalán találsz, kattints a linkre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!