Díjmentes belépés!
2023 november 25-26
Millenáris D épület
Nyitvatartas: 10:00 - 18:00

3 délkeleti megyszékhely selejtezői várják az OGEX 22 FIFA Open legjobbjait

2022.03.02

Az Országos Gaming Expo (OGEX 2022) elhozza a gaminget Magyarország összes megyeszékhelyére. A folytatásban Szolnok, Békéscsaba és Szeged legjobbjai mérkőzhetnek meg a döntőért egy kvalifikáció keretein belül.

Egyre-másra zajlanak a sejeltezők, illetve az itt legjobban teljesítők aztán az adott megyeszékhelyen megtartott Országos Gaming Expo road showján mérkőzhetnek meg egymással a 100 ezer forintért. A komoly mezőny tehát egyre gyarapszik a Budapesti fináléra, van aki könnyebben és akad olyan is aki nehezebben győzi le ellenfelét, hogy megváltsa a helyét a 2.7 millió forintos összdíjazású, április nagydöntőre, így az izgalmak garantáltak. Mindenesetre a sorozat ezerrel pörög tovább és március első hétvégéjén az élő események mellett természetesen az online kvalifikációkra is lehet jelentkezni a FIFA 22 játékosoknak. Ezért hát ismét összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat:

A mostani hétvégén robog tovább a hazánk legnagyobb gaming road showja és újabb három megyeszékhely kap nagy figyelmet. Március 6-án tehát Jász-Nagykun-Szolnok, Békés és Csongrád-Csanád megyéből lehet jelentkezni ingyenesen bárkinek az alábbi linkeken:

Február 20. vasárnap

Szolnok: NEVEZEK

Békéscsaba: NEVEZEK

Szeged: NEVEZEK

A FIFA 22 verseny selejtezői PS4-es konzolon zajlanak, és a döntőn kívül minden egyes mérkőzést le kell játszania a feleknek. A finálét pedig az egy hét múlva startoló, 19 megyeszékhelyet érintő road show keretein belül játsszák le a résztvevők. A dátumok az alábbiak szerint alakulnak:

Városok, helyszínek, játékok

Országos Gaming Expo állomásain – az ország megyeszékhelyein – a következő időpontokban lehet játszani, megismerkedni az e-sporttal és szurkolni a FIFA22 versenysorozaton. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött (előzetes és helyszíni).

OGEX 2022 E-sport OPEN – FIFA22

Az országos e-sport esemény versenyei otthonról játszó versenyzőkkel, közvetítése központi stúdióból zajlik, a közvetítés a helyszínen a színpadi show részeként LED-falra kivetítéssel jelenik meg a helyszíni szurkolók, nézők számára.

A budapesti záróeseményen a meghívásos versenyek élőben zajlanak, helyszínről közvetítéssel, helyszíni játékos jelenléttel, közönséggel.

Pénzdíjazás elosztása:

  • 20 selejtező: 100 000 Ft/selejtező
  • Összdíjazás: 2,7 millió forint
  • Nagydöntő: 700 000 Ft (első helyezett: 350 000 Ft, második helyezett: 200 000 Ft, harmadik helyezett: 100 000 Ft és negyedik helyezett: 50 000 Ft)

Nevezz, játsz és légy te megyéd bajnoka, hogy örökre beírhasd magad hazánk e-sport történelmébe!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!