Díjmentes belépés!
2023 november 25-26
Millenáris D épület
Nyitvatartas: 10:00 - 18:00

Kétnapos programmal várja a látogatókat a budapesti OGEX, a Hungexpón

2022.03.21

Meglepetésekkel és ajándékokkal várja a látogatókat a budapesti OGEX állomás.

Az Országos Gaming Expo-karaván lassan befejezi az országjárást, hiszen már nem marad megyeszékhely, ahol még nem volt. Csak egy helyszín maradt ki, ami nem más, mint Budapest. De persze ez sem maradt ki a programból, csak a végére került. Ennek pedig annyi az oka, hogy itt két napig lesz nyitva az expo, így a közönség pénteken (2022.04.01) és szombaton (2022.04.02) is kilátogathat rendezvényre, ahol temérdek program várja a gamer világ minden generációját. Az OGEX budapesti otthona mindkét nap a HUNGEXPO lesz.

Mivel a COVID-19 korlátozások legtöbbjét nemrég feloldották, ezért a rendezvényt maszk és vedettségi igazolvány nélkül is lehet látogatni. 

A teljesen ingyen látogatható rendezvényen mindenki kipróbálhatja a legjobb, legújabb videojátékokat, a legmodernebb VR-technológiákat, a legszórakoztatóbb társasokat, a leggyorsabb verseny szimulátorokat, de arra is lehetőségünk van hogy kipróbáljuk magunkat e-sportolóként, megnézzük megvan-e bennünk az, ami a sikerhez kell. A rendezvényre a belépés ingyenes, de mindkét napra külön-külön regisztráció köteles

Ha pedig e-sport, akkor elérkeztünk az országos FIFA bajnokság végéhez is. A budapesti záróeseményen a meghívásos versenyek élőben zajlanak, helyszínről közvetítéssel, helyszíni játékos jelenléttel, közönséggel. A tét pedig nem kicsi, hiszen a verseny összdíjazása 2,7 millió Ft és egy PS5 konzol. 

A játékokon túl számtalan program várja a kilátogató érdeklődőket a színpadnál is, melynek a műsorvezetője Kiss Imi lesz. A helyszíneken pedig igencsak színes társaság várja majd a látogatókat. A vendégek pedig a hazai gamer és videós világ legismertebb arcai lesznek. Itt lesz Unfield, Isti, Kovács Zsolti, IceBlueBird, ZsDav, DoggyAndy, Owen McKendry és Dave a KD csapatból. A színpadon folyamatosan pörögnek majd a játékok, a beszélgetések és persze visszatér majd a közönség kedvenc kvíz is. 

Érdemes mindkét nap, minél hamarabb kiérni, mivel az elsőként érkező 500 vendég ajándékcsomagot kap. Ne feledjétek azt sem, hogy a PCGURU idén ünnepli 30. születésnapját, az OGEX-állomásokon pedig ingyenes, jubileumi kiadást szerezhettek meg.