Díjmentes belépés!
2024 március - május
Nyitvatartás: 10:00 - 18:00

Hoppá! Ismét ingyenes PC Guru különszámot szerezhettek az OGEX-en!

2024.03.22

Bár a nyomtatott magazin már megszűnt, időről-időre összehozunk nektek egy spéci különszámot – és ez idén sincs másképp!

Már több éve annak, hogy megszűnt a nyomtatott PC Guru, de tudjuk, hogy közületek sokan a mai napig őrizgetnek otthon néhány lapszámot. Ezeket jól esik néha előkapni és átlapozni, illetve századszor is végigolvasni a régi szerzők emlékezetes tesztjeit. Bár a Guru már átköltözött az online térbe, azért igyekszünk időről-időre összehozni egy nyomtatott különszámot, amit ingyenes formában szerezhettek be. Ez idén sincs másképp, hiszen a 2024-es PC Guru különszám bárki számára hozzáférhető lesz az Országos Gaming Expo, vagyis az OGEX minden állomásán! A magazin teljesen ingyenes, ám egyelőre csak az OGEX-en tudjátok beszerezni, viszont elmondhatom, hogy abszolút megéri kilátogatni érte – de mi is lapul az idei kiadványban?

Nos, az első és legfontosabb, az a PlayStation 5 exkluzív Rise of the Ronin bemutatója és az ehhez kapcsolódó interjú, amit a Team Ninja válogatott tagjaival készítettünk. Emellett több retró-cikket találhattok például a legelső Medal of Honorról, a Need for Speed Underground 2-ről vagy a Batman Arkham Asylumról, de kitérünk az AI szerepére a videójátékok világában, olvashattok a DCEU-ról és a horrorjátékok történelméről, valamint az e-sport tartalmak és a magyar League of Legends sem maradhattak ki, ahogy természetesen a 2024-es évet is megvizsgáljuk kicsit közelebbről, kielemezve, hogy ugyan mi vár még ránk idén videójátékok szempontjából. Ezek persze csak kiragadott példák, és ennél jóval több érdekességet találhattok még a magazinban!

Ha megjött hozzá a kedvetek és szereznétek egyet magatoknak, akkor nincs más dolgotok, mint kilátogatni az egyébként szintén teljesen ingyenes és tökéletes családi programnak is beillő OGEX-re és felmarkolni a magazint – a helyszínekről és időpontokról ITT írtunk bővebben. A Guru legyen veletek!

Nyitvatartás minden helyszínen: 10:00 és 18:00 óra között.

Részletes programlista ITT található.