Hamarosan újra találkozunk!

PROGRAMOK*

Tudni akarod, hogy mi történik veled, ha játszol? És miért jó, ha figyelsz erre?

Az Országos Gaming Expo a játékról és a játékos közösségről szól, így nem meglepő, hogy kedvenc hobbink tudományos megközelítésére is kiemelten törekszünk.
Minden állomásunkon szakmai kerekasztal vár titeket, ahol tapasztalt játékújságírók beszélgetnek meghívott szakértőkkel, és közösen próbálnak választ találni az alábbi kérdésekre:

- Miért jó játszani, és mik azok a veszélyek, amire figyelned kell játék közben? Mit jelent a problémás játékhasználat?
- Mi a cyberbullying, mi történik velünk az online térben, és hogyan tudunk megfelelően védekezni?
- Milyen játékostípusok vannak, és hogyan profitálhatnak az élet többi területén szenvedélyükből?
- Mit csinálnak a cosplayerek, és hogyan lehet ezt nemes célokra, jótékonyságra, érzékenyítésre használni?

Várunk titeket az OGEX-en, hogy együtt találjuk meg a válaszokat arra, mit jelent 2023-ban gamernek, geeknek lenni, és hogyan lesz a mára mainsteammé vált kulturális jelenség az életünk része.

Próbáld ki a 20-30 évvel ezelőtti játékokat, nézd meg mivel játszottak az első gamerek! Wizzard of Wor, Mario, Pac-Man, és még számos játék vár!

Nemcsak online lehet játszani! Gyere és próbáld ki a legújabb társasjátékokat, játssz a logikai játékokkal, hívd ki barátaidat egy összecsapásra! 

Pattanj be a kormány mögé, és teljesítsd Te a leggyorsabban a kört! Ügyesség, reflex, vezetési tudás. Itt minden számít! 


A gamer világnak van egy olyan része is, amit kevesen ismernek. Relikviák, szobrok és képek színvonalas kiállítását csodálhatod meg az OGEX-en. A legjobb játékok karaktereit láthatod szobor, vagy egyéb műalkotás formájában!

Pattanjatok be a gamer székekbe és csapjatok össze PlayStation vagy Xbox konzolon! Játszatok csapatban, válasszatok a számos játékmód közül!

Fotózkodj szuper jelmezekbe bújt cosplayerekkel, a cosplay fotófalnál! Film, képregény és gaming karakterek elevenednek meg, profi jelmezesek segítségével.

Pörgess és nyerj jegyet, ajándékokat, és egyéb nyereményeket! Keresd a PlayIT standot!

Az egész OGEX-et végig kíséri a Rocket League verseny. A helyszíneken a közvetítések mellett megelevenedik a játék! Távirányítót a kézbe, focizzatok egymás ellen, vagy lökjétek ki a másik autóját sumóban!

Új szintre emeljük a játékostudásodat a BARD platformján! Itt te magad mérheted fel videojátékos képességeidet, és villámgyorsan összehasonlíthatod az átlagos gamerek és a profi e-sportolók teljesítményével.

De figyelem: nálunk nem csupán a játékbeli skillek számítanak, hanem azok a általános képességek is, amelyek elengedhetetlenek a kompetitív videojátékok világában.

Vár rád három izgalmas állomás is: FPS, MOBA és konzol játékok terén egyaránt lehetőséged lesz kiteljesedni és felfedezni, hogy miben is vagy igazán tehetséges. Itt a lehetőség, hogy a legjobbat hozd ki magadból és megmutasd, mire vagy képes a virtuális arénában!

*A programváltozás jogát a szervező fenntartja.